click to show more information

click to hide/show information About your Search

20121201
20121231
Search Results 0 to 4 of about 5 (some duplicates have been removed)
that the commission keep that in mind. thank you for your time. >> president fong: thank you. >> good afternoon, commissioners. i hope that this house will be built soon. i work in san francisco. and i pass by this property all the time because my church is in sunset, and also i have -- because i'm an insurance agent, so i drive around the neighborhood to take pictures of the houses. it seems this house has been vacant for so long it's an eyesore. when i pass by this house it caught my attention because it does not look good. and from the insurance agent's point of view that all the vacant houses, it has the intention to draw the squatters and interviewedders. and they -- intruders and they may go into vacant homes to do illegal activities. we hope this nice home, when i look at the pictures, it seems that it is conformed to the neighborhood and i hope that this project will be built soon so that it will not throw the bad people into the neighborhood. i feel that this nice project can improve and upgrade the whole neighborhood. thank you. >> president fong: thank you. is there any additional pu
door or across the street from this property. thank you. >> president fong: thank you. >> thank you for the opportunity to speak. my name is daniel mccarthy. born and raised in san francisco, actually raised across the street at 415 vincente. i've been looking across at the old miller house and knew the millers well and now welcome our new neighbors in a brand new beautiful house. we'd love to see the old one disappear. for a number of years now, i look sd directly across at the millers and the mas and vincente street, from the front of my house is a very dark street, gets very little light. i look across at the mas and see how they have totally blinded by these huge horrible trees that come out of 422. i know that's not your issue. but now what is being proposed is that they cut off all of the light on their north side, and put them in a canyon. and they have got two little kids that, vincente is not a good street to be playing on. it's a very busy street. and i'm sure that the kids spend a lot of time in the backyard. to put them in a dark cavern i don't think is right. as i said
's my comments. >> president fong: is there additional public comment? seeing none, public comment portion is closed. commissioner moore. >> commissioner moore: i'd like to put to the record that this is a mandatory discretionary review, and the issues, which the residential design team has addressed are those typically addressed in a mandatory discretionary review. i want to say that i think the review is extremely thorough, creative, and supportive of those ideas that are important to us as a commission. i want to comment taking it down from the top, the 15 foot setback from the street is something which this commission has asked the department to consistently implement. it's not 11 feet. it's not 12 feet. it's 15 feet where it occurs on the street side of a property which is larger than two stories, because this particular setback should not be seen from the front. so it's really not an issue to question, but just to accept because this commission has used this rule and over the years had the department strong implement the same 15 feet wherever that type of condition occurs. on
Search Results 0 to 4 of about 5 (some duplicates have been removed)